Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

E si maine o zi

… de fapt azi, că e deja 1. Încă nu e gata toată tărăşenia, mai e o listă de tot felul de prostii ce trebuie implementate, pluginuri, informaţii etc. După ce vin de la chinuit vecinul cu engleza, tre’ să reiau listuţa şi să bifez reparaţiile. Cugetam să las blogul inactiv până mâine, dar cuget că e utilizabil şi aşa.

Cam ăsta este noul look. Urmează nişte chestii în footer, că nu las eu zona aia aşa liberă, plus toate minunile ce vor fi reparate. Normal că, dacă aveţi idei de facilităţi noi, vă mulţumesc de pe acum pentru sprijin.

Hai că vă las. Sunt praf de obosită, nici să leg un articol decent nu îs în stare. Revin mâine cu forţe proaspete.

Noapte bună.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

21 Comments

  1. La fel se intampla daca postati un link sau un cuvant “cenzurat”. Este o metoda de a preveni spam-ul, cand pluginul dedicat mai da rateuri. Daca postati un link sau un cuvant “cenzurat” intrati din nou in moderare.

    Se repeta ideea

    Designul imi place. E simplu, curat. Si acum sunt curioasa sa vad cum va arata versiunea finala. 🙂

  2. Noul blog eeste mai “cald”. Sau poate este doar impresia mea.
    Important este sa iti placa tie noul ambalaj. Noi trecem pe aici, admiram fontita, rupem ambalajul si papam bomboanele…. da, pentru bomboane (continut) venim noi aici; stiai, nu-i asa ?

  3. @Dany – saru’mana. Nu stiu ce cauti tu pe net dupa 1 noaptea insa 🙂

    @Andrei – danke 😉

    @Bronto – am vazut minunea inainte sa inchid compul. Se va remedia, imediat ce revin de la pustiulica al meu din vecini. Il asteapta inca 2 ore de “chin” englezesc.

    Cam asta e versiunea finala … adica vor mai fi neste chestii puse, dar cam asta e “rama”.

    @Dani – merci 😉 … imi place gravatarul tau, cu dulcica aia mica de “potaie”.

    @Darael – cam asta si doream. Am ajuns la concluzia ca nu e site de stiri si nici macar nus’ ce blog specializat. Si ca e mai usor de urmarit continutul asa, decat in sistemul anterior. Stiu si faza cu “bombonelele” si sunt fericita ca aveti ce “rontai” pe aici, dar am eu un os “creativ” si ma manca undeva sa schimb fata. Plus ca sunt mereu in plin studiu de din astea si ce experiment mai bun poate exista decat propriul blog? 😀

    @Cristina – si eu sper acelasi lucru. Unele dintre “bloagele” mele preferate merg pe sistem din asta simplificat si am realizat si eu ca pana la urma “ze content” conteaza.

    Va pup pe toti … plec acum la “ala micu”.

  4. Heii! Frumos! M-a cam durut albul la ochi, ca m-a izbit pe neastepotate, dar e frumos tare.
    Sabiile alea de jos (daca sunt altceva sau se numesc altfel iarta-mi ignoranta) m-au dat gata! Felicitari de casa noua!

  5. Stii ce nu-i OK? Nu vad comentariul in fereastra lui, fereastra care are marginea deplasata undeva spre dreapta, iar cursorul dispare in necunoscut. Dar stii tu ce mai ai de surubarit pe aici…

  6. crisia, poti trimite pe dojodesign@gmail.com un screenshot cu faza cu comentariile? Sau eventual sa imi zici ce browser folosesti? Am testat pe IE7 sau 8, Chrome si Firefox si mi-a aratat OK, dar tre’ sa ii dam de capat 😉

    Sabiile de jos is sabii japoneze. Katana, wakizashi, naiba le mai stie. Sunt absolut fascinata de ele. Din pacate una originala costa cat un rinichi bun, dar sa mor daca nu mi-ar placea sa am asa ceva in casa. Poate daca vand masina 😀

    Multumesc tuturor pentru aprecieri … revin sa muncesc. Ma duc inapoi la pustiulica, pentru ca ii duc neste jocuri “old style”, dar interesante.

  7. Felicitari pentru ce a iesit!
    Poate e impresia mea, dar asta are ceva mai mult din personalitatea ta. Adica ceea ce arati aici despre tine se reflecta si in noul look al blogului. Elegant, simplu, frumos.

  8. E prea puternic contrastul între fundalul blogului (negru) şi fundalul textului. Era mai bun verdele închis de mai înainte. Gîndeşte-te şi la sănătatea ochilor cititorilor tăi.

  9. Ştiu că sună foarte prostesc, but I like the new look. Cu atât mai mult cu cât e “self-made”. O întrebare am numai:D: visez, sau pe blogul vechi scriai cu diacritice?

  10. Imparate, ma gandesc si la ochisorii lor, de aia este fundal “tern” pe zona textului. Nu stiu cat de mult deranjeaza “borderul”, mai ales ca eu ma uit la el de vreo 20 de ore (cu pauza de somn) si nu am simtit nimic. Sa vedem cum merge treaba … Nu este negru, e un rosu foarte foarte inchis (aproape de negru, asta e adevarat)

    Anatati ma bucur ca iti place. Faza aia cu “self-made” imi satisface apasarile demiurgice sa zic asa 😀

    Am postat si pe acolo cu diacritice. Ai probleme de afisare a lor? Ca nu ar trebui …

  11. Ochii se adaptează la lumină şi la întuneric, ştii chestia aia cu pupila care se micşorează sau se măreşte. Atunci cînd te uiţi la o pagină cu fundal negru, ochiul se adaptează diferit faţă de situaţia cînd te uiţi la una cu fundal alb. Cu tema ta de blog actuală ochiul este “zăpăcit”, pentru că ai pe de o parte negru (roşu închis cum zici tu) şi pe de alta alb, deci ochiul nu mai ştie la ce să se adapteze. Nu eşti singura cu o astfel de temă, am văzut şi pe nişte bloguri româneşti de calculatoare (Computerică, Topo, etc.). Mie mi se pare obositoare pentru ochi. N-am nimic contra bordurii, tocmai am fost pe Subiectiv.ro, unde am văzut că ai comentat şi tu. Acolo textul e pe fundal alb, iar bordura e gri, deci nu e nici o problemă, nu este un contrast mare între cele două culori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.