Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Primul oras cu strazi iluminate electric din Europa este in bezna

Cum asa? Simplu .. a plouat.

Am venit acum 3 minute acasa. Sunt leoarca .. la picioare. Pentru ca minunatul oras Timisoara este in bezna. Cu toate ca masinile ofereau niste lumina cat sa nu imi rup de tot picioarele pe minunatele trotuare, asfaltate cu toate, fara nicio groapa sau balta de 3 metri, asta nu m-a salvat de niste “bai” reci in anterior mentionatele acumulari de apa.

Nu, nu am papuci gauriti, dar oricat de “tepeni” sunt Adisas-ii mei (noi si culmea curati pana in momentul asta), nu au fost facuti pentru a intra in balta pana la glezne.

O tanti ma intreba si ea socata “da’ unde-s luminile, mama?”. Tanti este de pe la tara sau poate de pe alta lume, de nu stie ca pe la noi ploaia cam “rupe” totul. Cade curentul, uneori si net-ul, taxi nu gasesti nici daca te dai de 3 ori peste cap ca fat frumos (ai mai mari sanse sa te transformi in zmeu decat sa gasesti masina).

As incepe sa injur, dar deja mi-am bagat picioarele .. in apa …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Peste tot in tara aceiasi retea proasta.
    O mica lupta intre nori , o scurta ploicica si de ja toate retelele (cablu,curent,telefonie fixa) cad.

    Acelasi copil care uraste sistemul din Romania,
    Andu.

  2. La severin a plouat puţin dar nu s-a simţit chiar aşa rău încât să fie în beznă oraşul

  3. 🙂 Mare dreptate ai! Eram in Girocului a prietena acasa si sun dupa taxi peste tot ocupat, am incercat 15 minute incontinu… fac rost de umbrela si o iau pe jos pana in complex, la fiecare colt ma feresc de masinile ce intentionat te stropesc… pana la stadion cum ai spus tu mi-am bagat deja picioarele (in apa) :), foarte tare vorba. In fine, ajung acasa ud leoarca ( de la ce vine leoarca? )… problema cu luminile nu stiu daca e de la ploaie ca se mai intampla si in zile frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.