Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Prostanac in Google

Una scurta primita de la colega Ani. Tasteaza in Google “prostanac” si vezi ce iese.

Nu ma apuc de comentarii politice ca nu dau banii nici pe the politics nici pe desteptu’ al carui blog apare ca prim rezultat.

Click pe readmore pentru the response 🙂


Daca nu va apare blogu’ lu mister Geoana, inseamna ca s-a modificat schimbarea 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

 1. Merge si pe Yahoo!, si pe MSN,… 😆 Pe Ask nu functioneaza. Oare Geoana o naviga pe net ?

 2. Toti securistii, activistii si restu’ navigheaza pe net, nu le e de ajuns ca ii influenteaza pe toti in real life, vor si aici … 🙂 Dar aici avem cu ce arme sa luptam, un exemplu a fost dat de dojo 😛

 3. Cuvantul e o arma care afecteaza prea putin astfel de persoane, sau poate chiar sunt imuni.

 4. Mai multi bloggeri din Romania au facut front comun si au linkat blogul lui Geoana sub numele “Prostanacul”. Majoritatea avand un Page Rank mare, Google a interpretat ca prostanac are legatura directa cu blogul lui Geoana.

  Daca mai vrei un exemplu de genul da search pe Google “lingaul”, este exact aceeasi chestie.

  Chestia cu prostanacul dateaza de pe vremea referendumului, iar faza cu lingaul e recenta, la vreo saptamana doua dupa ce si-a deschis Ciutacu blog.

 5. Se pare ca noul algoritm Google nu a eliminat complet efectul de “google bombing” (sau “link bombing”). Imi pare rau ca nu mai merge pentru “failure” (returna pagina Casei Albe).

  Frumoasa initiava celor care au facut asta 🙂

 6. Si eu intamplator am aflat despre metoda asta. Care e considerata de multi “black hat seo”. Inainte de ultimul update al algoritmului era chiar distrativ. O perioada mare de timp, cand cautai “failure” pe google.com aparea site-ul oficial al Casei Albe.

  Toata lumea era stresata pentru ca nu se putea face mai nimic, pana la ultimul update, cand au remediat, dar nu complet se pare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.