Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pufuleti pentru un copil de 1 an?

Nu stiu zau, poate sunt eu o tampita de nu inteleg niste chestii sau poate altii sunt sariti de pe fix. Am trecut asa “el fugitivo” prin sufragerie si am vazut la TV o tanti cu un bebe de 1 an maxim, iar bebele molfaia de zor pufuleti. HELLO. Au sare pe ei. Destul de multa incat sa nu fie indicata pentru un bebe.

Jesus!

Sa nu mai vorbim de parintii care le dau Coca Cola sau Pepsi copiilor de 4-6 ani. Nu stiu cum stau astia cu cititul listei de ingrediente, dar ultima data cand mi-am aruncat ochii peste otravurile alea contineau cofeina. Ma gandesc ca nu e chiar indicata.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

  1. Bine, bine, dar inseamna ca nu ai vazut cum le dau “sa guste” niste vin sau tuica cu explicatia : “CA LE E POFTA…..”

  2. O sa ajungem o tara de obezi si idioti… parintii din ziua de azi sunt atat de iresponsabili!

    Nu o data s-a intamplat sa merg cu masina si sa imi sara cate un cretin in fata masinii cu copilul mic de mana.
    Exista zebra! si daca nu te intereseaza, macar gandeste-te la copilul ala!

  3. @Une petite monde – nu e vorba de cat se pricepe Ramona sau nu. E logica treaba. Sarea nu e indicata nici persoanelor mature, dar copiilor sub 2 ani?

  4. “Ambalajul vinde marfa”
    Mai crezi in ceea ce apare in reclame? Ala e punctul lor de vedere despre produs, mesajul lor de marketing catre viitorii consumatori.
    Despre caliatile unui produs, in general caut pe site-urile de review-uri, acolo gasesc pareri sincere despre respectivul produs, de la oameni care l-au folosit/incercat.
    Am recomandat cuiva un canon, foto digital, care parea ok: dupa, am constat ca nu focalizeaza cine stie ce la semiintuneric. Intru pe rewiev-uri si vad ca si altii au intampinat aceeasi problema.
    De atunci incerc sa nu mai recomand nimanui nimic, fiindca s-ar putea sa ma insel.
    De aici si reticenta fata de reclame.

  5. Io din cate stiu… porumb nu e voie la copii. Hmm, nu mai stiu exact. Ceva legat de alergie la amidon (care dureaza toata viata). Legat de suc… Pepsi sau Cola, nu conteaza. Are Aspartam? Are! Adio tata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.