Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

S-a scumpit VBulletinul

Hmm.. a dat inflatia peste aia de la Jelsoft, ca altfel nu imi explic. Am intrat ieri in contul de client sa cumpar o licenta pentru Avem Blog (ca am neste ganduri cu el) si era sa pic de pe scaun. De la 160 USD s-a dus pretul la 180 USD.

Singura motivatie pentru a cumpara totusi minunea a fost ca primesc un discount. Am 5 licente cumparate de la ei deja (asta e a 6-a), asa ca ma asteptam la ceva mai putin. Am platit intr-un final numai 153 USD. Adica 7 dolari mai putin decat costa inainte. Licenta pe un an a sarit si ea pretul iar renewalul este parca 40 in loc de 35.

Sanatosi sa fim …

Acu’ ma scuzati .. am de bibilit ze new forum, daca tot am dat banii pe el 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

 1. You gotta be kidding 😀

  Nope, pe astea mi le cumpar cu banii jos, ca e mai sanatos. Chiar nu vreau sa ma trezesc peste ceva timp ca imi inchid astia situl, ca sunt destul de suparati in cazurile astea 😀

 2. N-o sa inteleg veci de ce ar da cineva bani pe VBulletin cand exista ataea alternative moca…

 3. Dupa cat de des ma vezi pe forum iti poti da seama cat de dor imi este sa ‘vent’ Este o nisa buna si se va dezvolta in timp, ca nimic nu s-a facut peste noapte. Faptul ca exista situri in nisa aia nu ma intereseaza, este loc de inca unul. E greu inceputul, dar ne vom descurca 😀

 4. ok, sorry că revin aici, dar mi-e lene să dau PM’uri pe alte căi.

  în primu’ rând, ţi-au intrat boţi de spam pe timişoreni dot net. asta nu-i baiu’ ăl mare, presupun.

  partea proastă este că, după umila mea părere, ai pornit totul pe o idee preconcepută: nu aveai unde să te descarci despre oraş, forumul Primăriei fiind şters, ai zis că dai tu drumul unuia. dar ele există deja. există forumul Poli. există forumul Servus Timişoara. există forumul Timişoreni dot ro. există opiniatimisoarei dot ro, and so on and so forth.

  chiar o să fac într-o zi, o listă cu toate blogurile, forumurile şi site’urile utile din oraş.

  now, just delete this .. nu e de folos să rămână, ţineam doar să dau cu părerea.

  peace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.