Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Steve Jobs demisioneaza de la Apple

Nu mai avem motive să în ‘înjurăm’ pe el, de câte ori ne deranjează ceva la Apple.

Steve Jobs tocmai a anunţat că demisionează şi a recomandat să fie înlocuit de Tim Cook, mâna lui dreaptă. Demisia lui, spun gurile rele, ar avea legătură cu faptul că suferă de o formă rară de cancer pancreatic, ceea ce l-a scos deja în ‘rezervă’ la începutul anului. A revenit pentru a anunţa noul iPad, dar se pare că starea lui de sănătate e departe de a fi stabilă.

Acţiunile Apple au scăzut cu 7% imediat ce s-a anunţat demisia, lucru ce era de aşteptat până la urmă,ţinând cont că este o schimbare uriaşă.

La sfârşitul anilor ’70, Steve Jobs a fondat Apple Computer, alături de Steve Wozniak. Iată că a sosit momentul ca fondatorul să iasă din scenă.

Ştirea pe larg, pe Reuters.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

 1. Pana la urma viata ne ajunge pe toti, fie ca sunt eu, Ramona, Steve sau Bill porti care a creat o fereastra…

  Ma bucur ca ai scris… mi-a fost asa lene sa citesc stirea… incat doar am dat retweet :D… rusine sa imi fie.

 2. A mai fost scos o data din schema in 84, dupa niste certuri cu membrii ai consiliului de administratie si s-a intors in 96, la timp pentru a salva Apple de la faliment.

 3. Ar fi fost bine daca motivul demisiei ar fi fost oricare altul si nu cel invocat, dar in acest caz nu mai este nimic de spus sau de comentat!

 4. El intotdeauna a fost bolnavicios. Totusi nu mi se pare asa de grea munca de prezentare. Adica sa apari din cand in cand la niste conferinte importante.

   • Am vazut un discurs al lui tinut la o universtate celebra din state si zicea ca tumoare e benigna si nu are probleme

   • Am vazut un discurs al lui tinut la o universtate celebra din state si zicea ca tumoarea e benigna si nu are probleme

 5. hmm,foarte interesant,totusi mi se pare ciudat ca un director la o firma asa de mare sa isi dea demisia asa din senin..sunt foarte curios ce se va intampla pe viitor.

 6. Nu cred ca si-a dat demisia din senin..el sufera de cancer…i-a venit si lui vremea “sa fie linistit”, fara stres..
  ramane de vazut cum se va conduce apple de acum incolo.

  • eu din cate stiu,sunt doar povesti ca sufera de cancer,a confirmat el asta? sau e de la ceva sursa sigura? nu prea cred..

   • Are cancer, e pe bune. Si are de prin 2004. A mai trecut si printr-un transplant de ficat. Pe scurt, nu sta prea bine cu sanatatea. Sunt poze facute anual, din 2000 si pana acum, in care se vede cat de mult a slabit Jobs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.