Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

This is the end ..

Nope, nu am capitulat (ar fi si culmea, dupa asa 2 luni mirifice pe the blog). Este vorba despre un al “end” sau mai exact un inceput in alt mod.

Daca tot am reusit sa fiu atat de criptica, hai sa va povestesc totul.

Ieri seara am hotarat ca nu se mai poate: Lyrics and Talk cam stagna ca si forum, nu eram deloc multumita de cum am bibilit eu treaba pe acolo. Ca tot omu’ care mai are un ban pe card, am incercat sa cumpar un Vbulletin leased si sa vad daca pot repune proiectul in picioare asa.

Exact cand eram mai incantata ca am gasit si un hack pentru articole primesc eroare de la sistemul de checkout. Ca nu’s ce nu le place la al meu card, care sarmanul a platit deja 2 licente de IPB si tot felul de bunatati in Berlin.

Dupa ce am coborat o serie de sfinti din calendar de s-au ofilit plantele de la mine din camera de metaforele si hiperbolele pe care le-am lansat, m-am relaxat si mi-am vazut de treaba. Oricum peste 3 zile intra banii de la Text Link Ads si astia imi ajung si pentru o licenta owned.

Nu am putut adormi aseara (am baut iar cola dupa-masa) .. am stat si m-am foit vreo 2 ore .. timp in care mi-a venit inspiratia divina sa fac the project un blog. Sunt un pic satula sa tot scornesc topics, asa ca avem inca un blog .. in English.

Si acum am treaba .. tre’ sa promovez 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. Foarte frumos a iesit…poate acum o sa ai mai multi vizitatori si o sa se dezvolte mai bine

  2. Nu-o plugin. E CSS. Pui la links ceva de genul:

    background: #EFEFEF;
    border-bottom: 1 px #333333 solid;

    Asta iti pune background gri deschis si border jos de gri mai inchis cu linie (daca vrei puncte sau liniute folosesti in loc de solid dotted sau dashed) 🙂

    de aici poti broda alte variante 😉

  3. si la e mine e tot din css, dar face buguri la poze-le linkuite si nush ce sa-i fac

  4. Atunci pui chestia numai pe link-uirile din content. Daca ai div-ul in cauza sau ceva de genul, acolo il pui. Asa e si aici. Pe links normale nu apare, tocmai din cauza asta 🙂

  5. eu ma refeream ca se intampla la pozele linkuite din content si eroarea e din cauza ca editotul face pozele odata cu div odata cu p si nush cum sa-l reglez. credeam ca ai tu vreo solutie minune:))

  6. Îmi plăcea mai mult cum arăta Lyrics And Talk ca forum decât cum arată ca Blog.În orice caz îţi doresc succes.A şi modifică link-urile din header

  7. yee.. un forum in ‘minus’ 😆 hihi.
    A iesit frumos noul blog, ii urez la multi ani 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.