Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hai sa vindem pielea ursului din padure

Nici nu pot sa merg linistita la dus, ca dau de minuni online. Verifica iubi traficul pe situl lui numismatic, cand un link mai interesant apare: Insula Comorilor. Intram incantati de link back si ne “loveste” o imagine familiara:

Interesant este ca moneduta este inca la noi, chiar daca si domnul o vinde cu un profit substantial pentru el. Adica 6 Euro in plus, care probabil acopera munca de copy-paste de la noi, poate si transportul de la noi la el si poate acopera si rusinea de a vinde pielea ursului din padure 😀

Asta e asemenatoare cu o situatie de acum vreo 2-3 ani, cand un alt nenea dorea sa vanda o Sadagura a lui iubi pe Okazii.ro. Am si eu o curiozitate perversa: cum poti vinde ceva ce NU E al tau? Jumatatea imi explica simplu ca domnul ar cumpara de la el cu 3 Euro (daca primeste totusi o comanda) si ar revinde moneda dupa aceea.

Acum venim la a doua intrebare: oare noi suntem chiar idioti sa i-o mai vindem?

In alta ordine de idei as dori sa vand niste bloguri celebre de pe la noi, Catedrala Mitropolitana din Timisoara si eventual cladirea Operei din Sydney ca tot arata misto. Comenzile se pot face prin lasarea de comentarii aici .. trebuie sa ma gandesc insa la niste preturi .. revin

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. nu vad ce are de pierdut daca o vinde aluia sau altcuiva. la urma urmei tu iti primesti banii care i-ai cerut :D.

  2. dragosi, ideea era să dea el banu’ prima dată, ÅŸi apoi să revândă la ce preÅ£ vrea el. aÅŸa, creează o situaÅ£ie neclară, pentru că nu deÅ£ine bunul respectiv. dacă îi venea lui un cumpărător, dar Ramo vânduse monedele deja?

  3. e de prost gust ce face nenea ala.. (si ca raspuns lui Daimon, probabil va zice ca a vandut moneda deja..)
    Pe ebay am auzit ca sunt situatii foarte similare. La fel se vand multe si pe-acolo.. Nu numai romanul e ‘culmea’, si altii sunt inventivi 🙂
    Adevarul e ca nu deranjeaza omul cu nimic, e doar fara obraz si doreste sa ia de fraier pe cine prinde.

  4. Mistooo… mistoo! Si ma bag si io cu vanzarea Casei Poporului! Dau promotional si Patriarhia la “pachet”!
    P.S. Acum serios fiind, cred ca asta se intampla si din cauza ca “principiile sau moralitatea” sunt privite azi ca niste cutume si in nici un caz ca “virtuti”.
    😉

  5. E foarte simplu: ala o afiseaza la vanzare cu mai multi bani, da? Poza…e moka…descrierea…moka…copy/paste…30 secunde. Are el continut? Are…
    Daca cineva vrea sa cumpere…ala cu insula vine fuga la alde iubi al tau…plaseaza ordinul…si gata. Evident…o sa dea adresa de expediere a clientului sau, nu? Ca banii i-a incasat deja. Daca marfa nu mai e de vanzare…scrie si el la clientul lui ca ii pare rau…da’ nu mai se poate…tocmai s-a vandut! 6 euro pt 2-3 emailuri…merita.
    Oricum, sistemul functioneaza f. bine si pe e-bay…de ce n-ar merge si in alte parti?

  6. Nu conteaza ce si cum faci, bani sa iasa – motto-ul rumanilor de pretutindeni. La urma urmei, daca omu’ vrea sa fie reseller… asta e. Putea sa cumpere moneda intai si sa o vanda after, da’ parca e mai bine cu investitie 0. Ma-ntelegi, pac pac.

    Apropo de vanzarile propuse la sfarsit… daca vinzi arhiva Vaticanului, trimit si eu o oferta.

  7. si pana la urma de ce crezi ca numai tu ai moneda respectiva? e o chestie care probabil a fost emisa in milioane de exemplare. asa am si eu o hartie de 25 de bani emisa in anii 1920′ care e in guiness buk ca cea mai mica bancnota din lume. si ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.