Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lyrics and Talk .. renasterea

Parca suna a filme deja 😀

Da, acum incerc si eu reinvierea unui proiect care mi-a fost tare drag si pe care l-am distrus ca o gasca beata. Forumul s-a lansat cred prin 2005, initial am vrut sa fac o baza de date de free lyrics (ca e usor, nu), dar am aflat ca e ilegal un asemenea proiect. Asa ca am trecut la un forum care sa ofere original reviews de muzica (am avut ajutor din partea unui prieten din Tm, un baiat exceptional, care semneaza 90 la suta din recenzii), free band promotion si alea alea.

Am ajuns insa acum cateva luni la faza de “saturatie’ de atatea forumuri si am crezut ca va iesi un blog de muzica bun. Nu prea …

Am ajuns deci la niste concluzii, dragii mei, si sunt gata sa le impartasesc cu voi:

  • nu sunt in stare sa tin un blog de muzica. Am incercat, dar pur si simplu nu imi place. Se pare ca voi ramane la blogul asta si la cel in engleza pentru bitching around, si in rest voi face in continuare ce imi place mai mult: adicatele forums.
  • transformarea Lyrics and Talk din forum in blog a fost un mare fiasco, iar eu o idioata. Asa pe sincer. Am facu praf comunitatea si m-am bagat pe blog, ca vezi doamne e mai usor de tinut. Nope, nu pentru mine cel putin.
  • dupa 2-3 luni de pathetic music blogging, am scos forumul de la naftalina (sunt idioata, dar totusi am avut inspiratia uriasa de a pastra forumul pe un subdirector, just in case). Asa ca am pus la bataie neste banuti (85 de coco americani, trebuie sa achit inca 85 zilele astea, sa fie licenta VB owned, nu leased. Pentru aia de sunt convinsi ca iar vorbesc chineza: licenta owned este pe viata (mai platesti 30 de dolari anual, pentru acces la updates) si costa 160 de dolarei, aia leased este pe cate un an si costa 85. Nu, nu m-am zgarcit la a 5-a licenta de VB, numai ca in momentul x aveam numai 100 de dolari pe paypal. Stiind ca trebuie sa intre niste bani de la un american cu care lucrez situri, am asteptat si eu (mi-e lene sa merg la banca sa incarc contul). Acu am banii, asa ca voi plati si a doua “rata” (daca platesti in termen de 60 de zile, se transforma in licenta permanenta si nu mai platesti licenta anuala).
  • Am pus la punct aprox. noul forum (de fapt vechiul, transformat din phpBB in VB), am cumparat din nou GARS (Geek Article and Review System) in ideea in care gestioneaza recenziile ceva mai bine, voi plasa cate 1-2 recenzii pe zi (le am salvate pe alea vechi) si .. ta-dam .. le pun si in digg. Macar 1-2 vizite si tot e bine, ca suntem la ananghie.
  • Normal ca forumul este mort, fara puls, asa ca urmeaza o perioada superba din viata mea, in care sa readuc o comunitate chiar desteapta la categoria “stai, ma, ca respira”.
  • Voi incepe niste manevre de resuscitare si sper ca noul script (care rezolva neste probleme vechi) sa atraga si el, mai ales dupa ce termin micile modificari de skin si imagini.

Uite inca un experiment. Is curioasa ce iese .. oricum .. timp avem .. macar asa un pic …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. mă, dacă tu poÅ£i spune că ai timp, noi restu’ ne lăfăim :))

    de ce e ilegal să ai database de free lyrics? doar sunt deja 1001+ site’uri de genul ăsta (versuri.ro, leo’s lyrics, lyrics360 ..), iar dacă ai scris textele cu mâna ta ÅŸi nu-s copiate, nu văd care e problema.

    we’ll wait and see.

  2. ai scris:
    “i .. ta-dam .. le pun si in digg”

    Pai le poti pune, da sa nu dai serverul peste cap, ai grija! Si-n plus de asta, vorba ta, traficul de pe digg e de doi bani.

    Bafta!

    PS pentru timisoreni: a inceput circul ligii 1 la fotbal; maine de la 18.30: Pandurii – Poli TimiÅŸoara, pe National TV

    PPS Cat de ilegale sunt versurile? Ca doar scrii ca ele apartin respectivilor autori. Oricum, chestia asta ii ajuta la promovare si vanzari. Nasoala e chestia cu mp3-iurile, aia e clar ilegalitate.

  3. Versurile sunt “copyrighted” pe cel care le-a facut. Chiar daca exista jdemii de situri de versuri, ele de fapt prezinta materiale considerate ca incalcand dreptul de autor. Am aflat si eu mai tarziu, dupa ce am inregistrat domeniul.

    https://www.mredkj.com/other/lyrics-illegal.html

    Mie mi-au zis asta copiii de pe wtricks, exact cand eram mai incantata de domeniul cumparat 😀

  4. Am văzut şi eu zilele trecute noul vbulletin cumpărat de tine şi mi-am făcut cruce :|..
    Nu văd de ce ai pus vbulletin pe un forum aşa pustiu,când puteai să-l dezvolţi cu phpbb şi de-abia mai încolo te puteai gândii la un upgrade serios,dar faci cum crezi.
    Oh,by the way,schimbă favicon-ul ÅŸi “Powered by vBulletin” din title tag.

  5. Las’ ca se dezvolta 🙂
    E bun vbulletin pentru articole. Arata mai frumos un articol in gars decat un articol ca un topic. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.