Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Încă o săptămână până la Timişoara Jazz Festival

Mare bucurie pentru cei care iubesc jazzul în Timişoara (şi alte zone, dacă sunt dispuşi a călători puţin) .. mai este o săptămână până la ediţia a III-a Timişoara Jazz Festival.

Chiar trebuie să fiu fată decentă şi să pun şi niste poze de la event, deşi sigur voi avea multe de făcut în cele 3 zile. Anul acesta festivalul se mută la sala CNA “Ion Vidu” şi va ţine tot 3 zile, ca o nuntă bună. Lista de artişti şi ordinea de pe tricouri se vor putea vedea pe imaginea alăturată .. vă mai pot spune că abonamentele pe 3 zile se pot cumpăra de la Agenţia Operei Române Timişoara. Costă 200 de lei. În zilele a doua şi a treia se vor putea achiziţiona bilete de la sala Vidu la preţul de 80 de lei.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Multumesc Katy. Bun venit pe blog 😉

    Sper sa pot face si poze .. e mult de munca …

  2. Iubesc la nebunie Jazz-ul pot sa zic ca face parte din viata mea, mi-as fi dorit sa ajung si eu acolo, din pacate nu sa putut, sper ca in viitorul apropiat sa pot interpreta si eu jazz 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.