Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pulafashion au probleme …

Da, situl de nepronuntat pe post, de pus cu cenzura, pulafashion.com este cu pagina de parking. Nu intelege eu de ce, mai ales ca, teoretic vorbind si de pe whois citind, mirificul domeniu (pe care banuiesc ca RNC-ul nu l-ar fi acceptat .ro nici morti si transati) este lungit pana mai incolo.

Sper sa revina. In ciuda numelui cu tente “porno”, situl este reusit si informatiile destepte. Hai baieti, lasati abstinenta, trageti tare 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Ai intrat si tu in lumea “mirifica” 🙁 😛 ? Iti dai seama cat trafic a pierdut din cauza numelui :)) ?

  2. E de destula vreme pe parking, mi-am amintit de el acum vreo doua luni si tot acolo era. Explicatia ar putea fi ca cei care tineau proiectul si-au cam bagat domeniul in el, ca sa zic asa.

    Varianta “disney” a site-ului, anume https://www.beepfashion.com e lasata si ea in paragina, desi domeniul inca sta in picioare. N-a fost actualizata de pe la inceputul lui 2006, nu mai gasesc nici forum, nici nimic. Poate ca asa i-a fost sa fie, a fost un proiect nascut mort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.