Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Uff “bipurile” astea ..

Zau ca iar imi sare tensiunea la cote alarmante. M-am saturat de “bipuri” primite de la indivizi care AU nevoie de mine. Inteleg sa dai un semnal cand astepti pe careva si anunti prin asta ca esti jos la scara de pilda, dar sa dai semnale si sa astepti ca eu sa te sun, esti chiar nesimtit.

Am observat ca romanu’ e econom. Si-a tras telefon teapan cu rate pe 3 ani cel putin si nu mai are bani de cartela. Sau i se pare ca oricum abonamentul este prea scump sa il mai incarce si cu minute suplimentare.

Si probabil are impresia ca tata are sonda in Kuweit sau ca trag clopotele lu’ Columbeanu incat sa achit convorbirile in cauza, chiar daca sincer … nu s-au facut din dorinta mea.

Chiar si mai “misto” este cand primesc beep de la telefoane necunoscute sau chiar de pe fix.

Culmea este ca tot indivizii astia sunt cei suparati. “Pai ti-am dat bip” .. mi se reproseaza aratandu-mi-se soricul meu gros. Cum adica nu am sunat? Pai simplu. Pentru ca eu nu dau bip. Eu sun cand doresc sa vorbesc ceva cu tine, cand ma intereseaza sa stiu ce mai faci sau poate sa iti propun ceva. Si daca ai nevoie de mine sau te temi ca am plecat in lumea aialalta, de nu mai dau semne de viata,  suna, ca nu-ti pica nimic.

Si eu platesc abonament (sunt pe reteaua in cauza din ’99) si chiar nu imi convine sa platesc pentru nesimtirea tuturor.

ufff

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. Lasa ca sti sa dai ignore.. e atat de simplu 😀 Asa fac si eu. Ma doare exact in poponeata cand primesc bipuri disperate. Nu e problema mea, nu ma intereseaza 🙂

  2. Exact pe aceeasi tema vroiam sa scriu si eu un post. 😀 Sunt satul de bip-uri…

  3. Încă se practică?
    Lol. Adică, mnoh .. eu i-am bălăcărit copios pe ăia care dădeau bipuri total aiurea; în public şi într-un loc unde nu le pica bine.
    Şi ote aşa dorm şi eu liniştit ..

  4. LoveLife iti dau mare dreptate cu nesimtirea romanului in cauza (si foamea in cauza), este absolut ilara faza, dar nu iti dau dreptate pe treaba de muncit de 5 ori mai mult.

    Nu stiu care era job-ul lui, dar presupun (dupa banii multi) ca era ceva web related (banuiesc, te rog nu ma impusca) ..

    Si eu am luat 300 de euro pe 1 zi de munca la un site lansat recent. Si e adevarat, am muncit numai 15 ore. Pana am ajuns insa la faza de a trozni un site cu layout plus coding div only in doar 15 ore, am muncit cateva mii de ore, atat cat s-au adunat in ultimii aproape 6 ani de munca de web (10-15 ore pe zi).

    Ti se pare poate ciudat sa primesc banii astia pe 1 zi de munca, dar am ajuns aici dupa o specializare continua si foarte dura. Anul 2007 se va incheia si eu am avut doar 2 weekend-uri libere de munca (am fost plecata in Germania in respectivele weekend-uri). Din 52 de weekend-uri, am muncit 50 ..

    Am primit acei bani pe munca de o zi, intr-un weekend in care am avut 30 de ore totale de munca. Am ajuns luni la job nauca de oboseala si stres.

    Nu se castiga banii astia chiar pe ne-merit 😉

    Pentru noi, cei care facem efectiv munca in cauza, intermediarii sunt cei care “nu muncesc”, desi este iarasi foarte adevarat ca aceia care ne aduc job-uri si iau si ei un comision sunt utili pentru ca aduc job-uri.

    Am o colega care are si ea firma de advertising. Spre deosebire de mine, care fac totul personal si stiu tot ce trebuie sa stiu, ea lucreaza ca si “comisionar”. Ia un proiect, il duce la un designer sau developer web, ia pretul de acolo, isi pune 15 la suta si il da inapoi clientului.

    Tind si eu sa am putin respect pentru asta, pentru ca pana la urma nu face nimic, decat vinde la suprapret munca altuia. Pe alta parte insa ea ii da un job acelui designer si toti castiga

    E bine sa fim relaxati pe cat posibil si sa ne recunoastem reciproc meritele ..

    Revenind la exemplul tau .. baiatul in cauza era intradevar exagerat. Eu imi sun clientii cand este necesar si ii las sa sune cand este o treaba pe care ei doresc sa o comunice. cred ca si in acest caz este bine sa existe o masura. Sa dai bip cu nesimtire intrece insa aceasta masura 😀

  5. Sa vezi ce am patit eu, am incheiat cu cineva un contract care pentru un serviciu prestat in total 16 ore de munca primea un onorariu de 700E, mereu cand era o prolema legata de afacere imi dadea beep-uri, lucru care ma amuzat si m-a facut sa imi dau seama ce inseamna conceptul de saracie, respectiva persoana castiga de cel putin 5 ori mai mult decati mine, si mereu imi dadea beepuri pentru o afacere din care castiga f mult, pe langa asta a trebuit sa ii platesc si masa de la pranz (eu din afacerea asta castigam doar cam 150 E)
    Si faptul asta ma suparut, mai ales pentru faptul ca eu aranjasem toata afacerea si muncisem de 5 orimai mult decat el, el facea doar ceva la care eu nu ma pricepeam. in ziua platii am facut in asa fel incat sa se rengocieza si el sa primeasca doar 500E in loc de 700E, daca ma suna in loc sa dea beep-uri cheltuia doar 1-2E, asa a pierdut 200 E.
    Conceptul de saracie aduce saracie, eu asta am constatat, cei care sunt extrem de economi (zgarciti) mereu vor pierde bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.