Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Un pic de civilizatie

Astazi sunt din nou in toane bune (adica in ultimele minute). Am facut inca o “boacana” financiara, adica am pus 149 USD la bataie pe inca o licenta de Invision Power Board. Aveam de facut upgrade la forumul de Arte Martiale Dojo.ro si am tot amanat asta pana imi intra banii de pe Text Link Ads.

Am reusit zilele astea sa mai cumpar cu plata online de la goddady minunatul domeniu pe care suntem acum, script-ul IPB pentru forumul de pe Martial Art Links, plus un cont de hosting mai “misto” pe care imi mut catrafusele in cateva zile si eventual renunt la MxHost. Nu pentru ca sunt baieti rai, ci pentru ca vreau mai mult, mai ieftin 🙂

Ma bucura enorm  faptul ca incepem sa coboram din pom. Stiu ca Paypal inca stramba din nas cand e vorba de noi, ca Enom sunt si ei cu restrictii de IP romanesc .. totusi .. se poate. Se fac plati cu carduri destul de usor, carduri luate fara “suprapret” la banci si fara “garantii” de sute de euro (cum cere de pilda Tiriacul). Nu ma apuc sa fac reclama unei anume banci, ideea e ca merge.

Se pot plati de pe card de euro sume in dolari si vita-vercea (vorba lui Marius Chicos Rostogan) … merge usor si plata se incaseaza repede.

Surpriza placuta a fost cu cei de la InvisionPower care “presteaza” IPB-ul .. data trecuta am platit de pe un card de dolari si am primit acceptul de plata (se face un “screening” pentru fraude) dupa 6 ore cred. La a doua plata (desi de pe alt card), mi-au dat acceptul in 10 minute.

Deci nu toti romanii sunt vazuti ca si criminali in serie 😀

Concluzia mea: 1. nu folosim pe forumurile noastre scripturi piratate (ca luam IPB-ul moca de pe torente) si 2. putem deja sa mai dam un pic din “urechi” pe net si sa avem acces la produse si servicii de calitate printr-un click.

Faza asta ma face sa ma bucur ca traiesc in Romania 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.