Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Un stat de c…t, flamand si dupa cadouri

Am ajuns si in faza asta de FALIMENT, incat sa se impoziteze pana si cadourile primite de angajati, abonamente de transport sau telefon. Ministrul Muncii Paul Pacuraru demonstreaza si el cat de interesat este de destinul romanilor cu salariile lor uriase, incat nu mai stiu cum sa investeasca banii si ce yachturi sa isi ia, trantind din condei inca un bir.

Ministrul a decis să extindă numărul veniturilor pentru care atât angajatul, cât şi angajatorul sunt nevoiţi să plătească impozit. Astfel, patronii vor plăti 19,5% din valoarea veniturilor suplimentare oferite angajaţilor, iar aceştia vor suporta 9,5%. Toate aceste sume vor ajunge la bugetul asigurărilor sociale.

Asta este stirea integrala.

Absolut de mare angajament. Inca un dobitoc si o metoda “desteapta” de a mai mulge de bani o tara de muritori de foame.

In alta ordine de idei .. incep sa se sesizeze tot mai multe partide in ceea ce priveste minunata taxa de prima inmatriculare, initiata de delincventii de la conducerea tarii. Ma mir ca ACUM se trezesc si astia, dupa ce s-a terminat campania cu Petitia (peste 120 de mii de semnaturi in mai putin de 3 saptamani).

Poate e momentul sa acumuleze si ei niscaiva capital politic, acum ca altii au facut treaba lor, adica suta de mii de semnatari. Pana acum de ce nu s-au deranjat atat de mult?

Ma bucur sincer ca traiesc in tara asta .. asa pot vedea filme SF de cate ori deschid televizorul sau intru pe un site.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. decembrie 2007 – trebuia sa primesc o prima pentru sarbatorile de iarna. Nu am primit, cica o sa primim in ianuarie.
    ianuarie 2008 – nu am primit nici prima si din salariul aferent lunii decembrie mi se ia deoarece am fost liber zilele de la sfarsitul anului
    Deci ce ar mai putea sa te mai mire ? Am o vorba: nu tara e de cacat ci oamenii din ea.

  2. Sau cum suna o vorba veche arhicunoscuta:
    CE TARA FRUMOASA AVEM, PACAT CA E LOCUITA!
    P.S. Ce ar fi daca am face o petitie si de eliminare a unora din actualii parlamentari pe viata din viata politica.
    🙁

  3. ştii care-i figura? că legea se adresează unor situaţii reale, care sunt cu mult mai hilare decât legea: unii angajaţi bugetari chiar au sporuri şi suplimente de 2-3 ori mai mari ca salariul.
    acu’, că legea o să-i afecteze şi pe ceilalţi oameni … ce să zic, tipul care a iniţiat-o nu are destul creier să o adreseze doar unui segment de populaţie, e mai uşor să fie pentru toţi. asta dacă bineînţeles mass media n-a omis vreun detaliu, în goana ei zilnică după senzaţional ..

  4. Deci sa inteleg ca vor sa-mi impoziteze, agenda, pixul, calendarul si ce as mai primi de la firma personalizat? Apoi colegului o sa-i impoziteze ciocolata de Craciun ptr fisu? Si factura la telefon cum o calculeaza? Unde nu-i cap vai de picioare. Unde gasesc ei fraierii care se vor duce sa declare tot stiind ca Romania e tara in care firmele isi declara tot in general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.