Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Viitorul suna bine

Am venit spre seara acasa si m-am “pierdut” prin sufragerie, in loc sa ajung la mine in camera sa ma apuc de munca .. Am stat si eu lesinata asa pe canapea si am urmarit, la inceput in scarba, apoi cu interes o chestie ce se numeste “Vreau sa fiu vedeta” .. sau ceva de genul. Prezentata de Dan Negru, pe care l-am urat in alte minuni televizate, dar care se pare ca are lipici la cei mici 😉

Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul ca jumatatile alea de buletin chiar CANTA .. si au voce si “suflu”. In juriu erau Angela Similea, Straitaru (Traistariu adicatele), Mirabela Dauer, un nenea si inca o tanti (de la “populara” .. nu cunosc). Pana si astia cascau ochii stupefiati de ce pot aia micii.

Copii de 6-10 ani .. au cantat absolut superb. Cativa erau mai “stangaci” (oricum este varsta de vina), dar au fost vreo 2-3 care ne-au cam lasat muti.

Copilasii astia canta de zor si LIVE, in timp ce tot felul de panarame de “don’soare” sexy si “destepte” stau cu inima cat un purice de teama ca le sare CD-ul de playback (ceea ce se mai si intampla). Este o situatie ciudata .. fufele astea castiga mii de euro mimand cantatul, iar pustiulica astia canta asa cum si-ar dori unele ‘mimoze’ sa poate si ele.

Singura chestie care ma bucura este ca acesti copii absolut magnifici vor creste (si poate unii vor continua sa cante), in timp ce damele astea de companie vor imbatrani si nici mama gaia nu se va mai uita la ele …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. O data mi-a zis Mihai Traistariu o cheestie foarte interesanta, dupa cum stiti, el, Andra si inca vreo cativa cantareti sunt singurii ca alcatuiesc muzica in Romania. Astfel, oricine poate sa ajunga vedeta daca stie sa dea, si are cu ce… Adica in cazul celor care mimeaza muzica(playback), totul face instrumentalul. Si publicul apreciaza un instrumental bine facut. De exemplu pot sa va povestesc ce s-a intamplat la Costi Ionita in studio acum vreo 3 luni, cand a venit Andreea Balan sa-si inregistreze noua piesa(eram de fata). Deci pot sa va zic ca s-au dat aproximativ 40 de probe (la vocea ei), pentru un segment instrumental de 30 de secunde. Efectiv canta fals… nici macar corectoarele de voce nu faceau fata:)) Ideea e: ceea ce avem acum pe piata nu mai isi are rost, si o data cu aceste noi vedete mici se va imbunatati performantele muzicale ale Romaniei:)

  2. sunt cateva emisiuni aparute acuma recent sau mai vechiute care merita vazute. ca de exemplu : Dansez pentru tine. Fiecare om care a fost in aceea emisiune facea un gest frumos(sa ajute). Cel mai pacat e ca nu sunt mai multe emisiuni de genul acesta.

  3. Mda, sa speram ca atunci cand vor creste acei copii nu vor deveni “baieti” sau “fete” cu fite, adica sa nu li se urce vedetismul la cap

  4. Reciteste-ti post-ul si corecteaza unele mici greseli de tastare. Si da, sunt de acord ca unii micuti s-au nascut cu o voce de invidiat. Exista si de astia. Totusi, nu prea cred ca au mare viitor in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.