Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ziua buna se cunoaste de dimineata …

Mda.

Nu stiu cum sa consider inceputul de zi: la ora 3 dimineata, cand am plecat la culcare, stiind ca va fi un somn scurt, sau la 8 dimineata cand, contrar obiceiurilor mele de huhurez, m-am trezit. Ieri lui Junior (“cutul” meu) i-a fost rau. Azi noapte la 3 batuse recordul de 6 ture de “facut inventarul” meniului, asa ca era clar ca 1. se va dormi cu schimbul pe noapte, pentru a stii ce se intampla cu el si 2. dis de dimineata ne vedem cu veterinarul.

M-am trezit la 8 fara 20 si am aflat ca a vomitat toata noaptea. Not good. Am sunat vet-ul nostru de urgenta si mi-am cerut scuze ca il trezesc la 8. Stiu ca asta e program normal de trezire pentru majoritatea muritorilor, dar, cum ma trezesc tot la 11, am impresia ca toti sunt pasari de noapte.

L-am imbracat (are o hainita de iarna) pentru ca era frig. Prima zapada din Timisoara ne-a intampinat (de parca nu aveam destule pe cap, acum mai aveam si patinoar) si masinile faceau si ele balet. Offtopic: am vazut o masina de “scoala” pe traseu. Nasol moment. Sa inveti sa conduci masina in asemenea conditii. Aluneca foarte gratios si usor haotic.

Back to topic: am plecat cu animalul la medic si am primit “croante” dietetice (se pare ca si-a aranjat stomacul) si nu’s ce chestie de bagat pe gat (un lichid ceva), partea trista pentru dos-ul lui a fost ca a primit si 2 injectii (un antispastic si inca o chestie despre care nu am cerut informatii). 30 de lei a fost distractia, sper sa se simta mai bine, asta conteaza pana la urma.

Maine avem din nou programare la medic.

Ce bine e sa ai veterinar de urgenta.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Eu azi la 12:00 am teza 🙁 Sa dea Domnul sa iau peste 9, stiu ca pot lua 😀

    Foarte frumos numele Junior 😀 Asa imi zic multi tovarasi de la scoala.

  2. o, saracul.. noi am ajuns acasa la ora 3 dimineata, am vazut luminile aprinse la tine dar nu m-am gandit ca e Juni “de vina”. Sper sa se simta mai bine 🙂

  3. Mai, a incetat sa vomite .. asta e bine.

    Ma batea gandul azi dimineata sa iti cer serviciile de sofer, dar m-am gandit ca e totusi 8-9 dimineata, vezi ce fata misto sunt? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.